Кінорежисер, продюсер та ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв заступився за українського виконавця Макса Барських, який розлютив росіян скасуванням концертів. Пораду для засмучених росіян він дав у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

На початку повномасштабної війни Макс Барських заявив, що скасовує всі концерти у Росії. При цьому гроші, виручені з уже проданих квитків, він повертати не став, а направив гуманітарну допомогу українцям, які змушені страждати через бездіяльність росіян. У зв'язку з цим у "великій та могутній" розгорнулася потужна інформаційна кампанія проти співака.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Алан Бадоєв вирішив заступитися за Макса Барських і відповів росіянам, які не можуть заспокоїтися та погрожують подати до суду. Кінорежисер порадив справді звернеться до суду, але подати позов на путіна, який розпочав війну і тим самим спровокував скасування концертів.

"Подайте до суду на свого терориста, слабо? Так концерт скасовано саме через нього. Війна надворі, що не чули?", - написав Бадоєв.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Звернення Алана Бадоєва до росіян. Фото: скрін instagram stories
Звернення Алана Бадоєва до росіян. Фото: скрін instagram stories

Також він додав, що Макс Барських обов'язково виступить у Херсоні, який вже дуже скоро повернеться під контроль України, а росіянам порадив задовольнятись тим, що мають.

"Макс обов'язково виступить у Херсоні, як тільки його звільнять наші ЗСУ, а у вас є кіркоров", - зазначив Алан Бадоєв.

Звернення Алана Бадоєва до росіян. Фото: скрін instagram stories
Звернення Алана Бадоєва до росіян. Фото: скрін instagram stories

Раніше портал Знай повідомляв, Алан Бадоєв зізнався, що молиться і говорить із померлою мамою перед тим, як забути у снах: "Мій головний ангел".

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська зізналася, що з нею трапляється, коли думає про Росію: "Справді, не вистачає".

Крім того, ми писали Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".