Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська вирішила підтримати відому акторку з "Кріпосної" Наталію Денисенко, на яку обрушилася величезна хвиля хейту з боку українців через те, що вона відпочиває із сином у Туреччині в той час, поки в її рідній країні триває війна.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

Артистку звинуватили в тому, що нібито хвалиться своїми розвагами в такий важкий час, але Цибульська заявила, продовжувати жити в таких умовах - це дуже важливо. Більше того, співачка нагадала, що її чоловік Андрій Федінчик зараз служить у ЗСУ і хоробро бореться з окупантами, тому на відпочинок вона заслужила.

"Чоловік Наталії зараз на передовій та у складі ЗСУ захищає наші ж*пи. Тих людей, які писали ці коментарі", - заявила Цибульська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Олю обурює те, що в деяких відсутнє елементарне співчуття та розуміння.

"Що, треба померти, щоб тобі співчували? Щоб розуміли і приймали твоє життя? Просто слів немає", - розгнівалася співачка.

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один... "

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська українізувала знаменитий хіт Олі Полякової: "Звучить соковитіше"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська схопилася за груди, показавши сексуального друга, доки подруга була на операції: "Я не готова"