Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна здивувала гарячим виконанням тверка на камеру. Відео вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна, як і багато українських зірок, активно займається волонтерством, допомагаючи нужденним у цей складний період. Водночас вона знаходить час для шанувальників та регулярно радує їх новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті. Так, цього разу актриса вирішила поділитись досить пікантними кадрами.

На новому відео Анна Сагайдачна знаходиться у залі. На ній вузькі лосини та мініатюрний топ і в такому вбранні зірка разом з іншими дівчатами тренується виконувати тверк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже рекомендую тверк для того, щоб "розструситись". Дуже добре працює все тіло", - поділилася актриса.

Виконання танцю вийшло досить гарячим і видовищним. Наприкінці актриса вже помітно втомилася, буквально впавши на підлогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один..."

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Дантес згадав, як збігав з Києва на дорогому авто та плюнув на Лазарєва та Баскова: "Хворі, гнили люди".