Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Наразі чоловік поділився знімком, на якому постав із Русланом Сенічкіним та красунею Людмилою Барбір. З'явилися вони у студії "Сніданок з 1+1".

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Твоя точка опори! Щодня, все, що відбувається в нашій країні, на фронті, щоденники війни та пошук зниклих! Найцікавіші гості та рубрики! А ще, порція позитиву та новин з усього світу! Що б ви хотіли змінити?", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Горбунов з Людмилою посміхаються дивлячись у кадр і тільки Сенічкін вирішив трохи прикрасити кадр, хоча, мабуть, і Барбір теж виходячи з представленого декольте. А ось Руслан постав просто постав із куманцем у руці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Юрій Горбунов та Даша Астаф'єва, фото: da_astafieva
Юрій Горбунов та Даша Астаф'єва, фото: da_astafieva

Юрій Горбунов здебільшого ніколи не має великого напливу користувачів у коментарях. Як і зараз, там зібралися лише боти. Хтось пропонує дистанційний заробіток від 500 гривень на день. Хтось закликає до себе повнолітніх, щоб подивитись на них. А хтось - "класичний мільйонер", який не знає, куди подіти свої гроші.

Нагадаємо, Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча відшукала вкрадений мертвим "Ванькою" холодильник аж за 5000 км від України: "Бідні без компенсації"

Знай.uа писав, Катя Осадча пережила кошмарний сон наяву, але українців цим не здивувати: "Можна так?"