Дружина відомого бізнесмена з Харкова Олександра Ярославського Марина опублікувала на своїй сторінці в instagram нові гламурні фото з розкішної яхти та нарвалась на критику

Марина Ярославська, скрин: Instagram
Марина Ярославська, скрин: Instagram

Марина поділилась у соціальній мережі черговими світлинами з відпочинку. Жінка позувала на розкішній яхті біля лазурного узбережжя. Де саме, не уточнюється.

Варто зазначити, що починаючи з 25 лютого, дружина бізнесмена утримувалась від публікацій у соціальній мережі, проте з середини липня на її сторінці почали з'являтися гламурні фото.

Проте підписники неоднозначно відреагували на її відпочинок під час війни, У коментарях їй відверто написали:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Вы выставляете фото с яхты, пока ваш родной город Изюм оккупирован. Со всеми ужасающими вытекающими. Кому интересно сейчас это?? Очень негуманно.😢"

Проте Марина не розгубилася та відповіла підписниці:

" Я такой же участник как и Вы всех этих ужасных событий, и не важно где мы находимся. Все что в моих силах было сделать для своих близких я сделала, на остальное не могу повлиять, к сожалению!"

Ще одна з підписниць дорікнула Марині, що вона могла б зробити набагато більше не лише для своїх близьких, а й для мешканців Харкова, а її гламурні фото навряд чим допоможуть.

"Только для близких сделано? Люди без средств делают намного больше и не только для близких. Вы могли бы сделать гараздо больше для жителей Харькова! А такие фото вряд-ли помогут😢"

Коментарі, скрин: Instagram Марина Ярославська
Коментарі, скрин: Instagram Марина Ярославська

Коментар, скрин: Instagram Марина Ярославська
Коментар, скрин: Instagram Марина Ярославська

Нагадаємо, ми писали, що колишня Козловського Раміна заїкнулася про агентів з рф і українці відразу зрозуміли натяк.

До слова, Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.

Раніше ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв після обстрілів Вінниці, Дніпра та Миколаєва зробив попередження для декількох міст