Влада Седан - 26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз більше не виступає за "Манчестер Сіті", але продовжує гру за збірну і з наступного сезону - за лондонський "Арсенал".

Зараз дівчина взяла у свого ж чоловіка інтерв'ю, щоб нарешті відповісти на всі питання щодо його відходу з легендарної команди нинішніх років.

Олександр Зінченко: скрін з відео
Олександр Зінченко: скрін з відео

— Питання перше – як взагалі так сталося, що ти пішов із "Манчестер Сіті". Дуже багато хто зараз говорить: "Як можна було піти з такого клубу?".

— Слухай, це рішення для мене було досить непростим, але водночас, коли я поспілкувався з головним тренером, з нинішнім головним тренером, якого я дуже добре знаю, для мене це рішення стало набагато простіше. Але після п'яти повних сезонів – і шість років – емоції трохи переповнюють зсередини, але я готовий, я хочу новий виклик для себе. І я на 100% впевнений, що можу вирости та розвиватися як футболіст у лондонському "Арсеналі".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Влада Седан та Зінченко, фото з Instagram
Влада Седан та Зінченко, фото з Instagram

Також вона злила відео з прощальною промовою Зінченка, яку він промовив перед "Манчестер Сіті". Хоча, можливо, в майбутньому Олександр все ж таки повернеться до команди. Адже йому лише 25 років.

Нагадаємо, Олександр Зінченко на першому тренуванні в "Арсеналі" показав майстер клас: "Чекаємо на втішні результати"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Зінченко підказав, коли від Влади Седан чекати біди: "Якщо я приходжу в роздягальню..."

Знай.uа писав, Зінченко попрощався з "Манчестер Сіті", Влада Седан зі сльозами згадала найкращі моменти: "Назавжди залишиться для мене синім"