Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвицька показала декілька фотографій у розкішному образі. Їй зробили гарний професійний макіяж та обрали неймовірну сукню-вишиванку блакитного кольору. Виглядала телеведуча дуже ефектно.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька
Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Такий вигляд змусив її воскресити спогади про мирні часи, коли вона без приводу так наряджалася і фарбувалася. А ще вона нагадала шанувальникам, що займається доброю справою вже тривалий час і навіть будучи волонтером, можна виглядати так чарівно.

"Дівчина. Усмішка. Вишиванка. Як у давні мирні часи😉 Волонтерити можна і красивою 😘😍" - написала Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На цей раз артистці не вдалося ухилитися від численних компліментів. Шанувальники розхвалили її за надану Україні допомогу та високо оцінили патріотичний образ.

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/
Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/
Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Раніше ми писали про те, що зірка "1+1" Соломія Вітвицька об'єдналася з Настею Приходькою заради спільної мети: "Згадую п'ятницю"

Як повідомляв Знай.ua, Соломія Вітвіцька похіхікала з Оленою Зеленською, немов із подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Відмінна робота"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "1+1" Соломія Вітвицька показала, як доводиться працювати, "з сумом радість обнялася": "На емоціях"