Соліст групи "Руки вверх" Сергій Жуков на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зайняв позицію "я поза політикою".

Також кумир 90-х поспівчував російським паралімпійцям, які нібито стали жертвами політики та не зможуть виступати на змаганнях.

Свою позицію Жуков висловлював дуже розмито, говорячи: "... Так, у мене велика аудиторія, але це тим більше означає величезну відповідальність. За кожне моє слово. І зараз стільки валиться інформації, з усіх боків, що просто брати і поширювати її, не маючи можливості перевірити, - я так не робитиму..."

Пост Сергія Жукова з "Руки Вверх" про війну в Україні
Пост Сергія Жукова з "Руки Вверх" про війну в Україні

Далі він ненав'язливо розповідав про те, що йому все одно, чи повернути світові бренди в росію, адже, як Жуков сам писав: "...я вважаю ми себе дуже часто недооцінюємо. У нас прийнято лаяти все наше без розбору, начебто все , Що "зроблено в Росії", це завжди одно неякісно. А це взагалі не так ..."

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

А потім артист став ностальгувати за часом СРСР і піонерами, адже він там ріс.

Сергій Жуков з донькою, фото: Instagram
Сергій Жуков з донькою, фото: Instagram

За таку нечітку позицію і повернулася карма для Жукова, адже йому та членам гурту "Руки вверх" на 5 років. заборонили в'їзд до Естонії.

Цю заборону було встановлено ​​28 липня 2022 року.

Глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу пояснив, що учасники гурту відвідували Крим після його приєднання до росії, і наголосив, що Естонія продовжує підтримувати Україну.

"Рішення МВС про заборону в'їзду в естонську державу учасникам "Руки вверх" є виключно правильним", - наводить його слова пресслужба дипвідомства.

Руки вверх, фото: вільне джерело
Руки вверх, фото: вільне джерело

Гастролі в Естонії "Руки вверх" в найближчому майбутньому не планували, колектив сьогодні проводить тур по рф.

Лідер гурту Сергій Жуков сказав, що він засмучений тим, що йому заборонили в'їзд до Естонії, і запрошує всіх жителів Естонії на концерти у росії.

Зазначимо, що у квітні 2022 року Естонія заборонила в'їзд також Поліні Гагаріній та Філіппу Кіркорову.

До цього влада Таллінна запропонувала скласти список артистів, які виступають на підтримку президента росії володимира путіна, для яких буде введена заборона на в'їзд до Естонії.

Виступи гурту "Руки вверх" та Поліни Гагаріної були у програмі мітингу на честь приєднання Криму, який відбувся 18 березня у "Лужниках".

Поліна Гагаріна, фото: скріншот з відео
Поліна Гагаріна, фото: скріншот з відео
Нагадаємо, що обман "Руки вверх" виліз назовні через роки після піку популярності: "Возили з собою намальовані, ганьба".

Раніше ми повідомляли, що Сергій Жуков з "Руки вверх" розповів про перше розлучення та викуп дружини з групи "Сливки".