Володимир Кличко – відомий український боксер, який виступав у важкій ваговій категорії, брат мера Києва Віталія.

Нещодавно ми згадували слова ексучасника його команди Сергія Городничева. Він розповідав про росіянина Мурата Гасієва, який у 2015 році приїжджав до тренувального табору українця і буквально миттєво його залишив після спарингу. Бо за два раунди жодного разу не завдав удару по Кличку.

Володимир Кличко, фото: Instagram
Володимир Кличко, фото: Instagram

Нині ми покажемо ще одного знищеного росіянина. Мабуть, в українців у крові знущатися з них... і почалося це ще задовго до повномасштабної війни. Володимир Кличко простим ударом занурив Олександра Повєткіна у ринг.

"Чєпуха... пєтух... Саня, кінч*й, Саня, кінч*й", - кричали під час бою ті, хто був за росіянина, включаючи його тренера.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Це сталося у Москві, 5 жовтня 2013 року. Повідомляється, що це дуже незрівнянний матч, бо український чемпіон був явним фаворитом. Більше того, Кличко допоміг Повєткіну вперше побувати у нокдауні, у професійній кар'єрі.

Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial
Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial

Оператор показав, як тоді за цим провалом спостерігали любителі путінської росії Михалков, Валуєв та інші.

"Саня думав виграти за три раунди", "Клички - справжні легенди на всю історію бокс", - пишуть користувачі в коментарях.

@boormylo

#кличко #поветкин #бокс #Украина #россия

♬ оригинальный звук - boormylo

Нагадаємо, російський боксер Гассієв принизив себе перед Володимиром Кличком, намагаючись його побити: "Сіли в машину і..."

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Кличко заявив про розлучення з дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте

Знай.ua писав, Хейден Пенетьєрі, колишня дружина Володимира Кличка, розповіла про стосунки з їхньою 7-річною дочкою: "Це розриває серце"