Всіми відомий боксер-легковаг Василь Ломаченко, який з початку війни себе не показував, періодично з'являється в Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей.

Щоразу він примудряється погіршити ставлення українців до себе після низки скандальних висловлювань та опублікованих відео. Він виставляв на сторінці митрополита Запорізького, котрий виправдовував вторгнення рашистів в Україну. А зараз, як виявилося, він уже перебуває поза Одеською областю та країною, загалом. Пишуть, що Ломаченко вилетів до США, але до цього потрапив у зал, де проходив бій Усіка проти Джошуа.

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

"Кожен день я молюся за Україну, за людей. Зупиніть війну. Коли я повернувся до України, це був другий день війни. Свідомість змінилася, тому що ви бачите інше життя. Ніхто не міг зрозуміти, що сталося того дня. Це дуже погано, погано для всього світу", - каже Ломаченко в аеропорту.

Проте українці з ним категорично не погоджуються...

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

"Всі все зрозуміли з 2014 року, окрім вати", "Ніхто не знає, що трапилося? Росія почала війну - ось що трапилося", "Всі зрозуміли, що трапилося, окрім Васі", - пишуть користувачі у коментарях.

@boxingukraineboxing

Це перший коментар Василя про війну з 24 лютого #бокс #україна #боксукраїна #ломаченко

♬ оригинальный звук - BoxingUkraine

Нагадаємо, Василь Ломаченко не знайшов різниці, проти кого Україні воювати: "Р*гаю..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа, захистивши абсолютний статус чемпіона: попереду Тайсон Ф'юрі.

Знай.uа писав, дивна промова побитого Ентоні Джошуа після бою з Олександром Усика приголомшила весь світ: "Це неповажно"