Колишній ресторатор та ведучий, а нині захисник України Даніель Салем поки перебуває на лікарняному взяв участь у проєкті співачки Злати Огневич "Лелека"

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Роботу співачка опублікувала в соціальній мережі youtube на День Незалежності України 24 серпня.

"Це історія однієї української родини. Я впевнена, вона торкнеться струн душі кожного. Вона близька та зрозуміла, не поділяє людей на стать, вік, статус. Наша «Лелека» - про кожного з нас. Вона про Україну",- написала під відео співачка

А ще у сторіс соціальної мережі instagram співачка показала шанувальникам як відбувався процес знімання проєкту та кадри, які не увійшли до кліпу. Зокрема - це пристрасні обійми Даніеля та Злати. Співачка назвала його ідеальним партнером в кадрів та написала:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Даніель, я мрію побачити тебе в кіно, ти створений для нього, ідеальний партнер в кадрі, справжній актор".

У кліпі Салем зіграв самого себе - батька, який повертається з фронту, його зустрічає дружина (Злата) та донька, яку він міцно обіймає.

Як відомо, перше, що зробив Даніель - це відправив доньку з дружиною у безпечне місце - за кордон. Зараз 5-річна Санта-Луна вивчає італійську мову. Дотепер він не бачився з ними та дуже сумує, особливо за донькою. Зараз Даніель поставив крапку в ресторанному бізнесі, а мікрофон ведучого змінив на форму ЗСУ.

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"