Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, порадував фанатів гарною новиною.

Чоловік виставив у Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей, кілька знімків, зізнавшись у тому, що він дуже за нею сумував.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Рідна, ми сумували...", - пише Олександр Усик.

Йдеться, звичайно ж, про Україну, куди він повернувся через тиждень після того, як здолав британського боксера Ентоні Джошуа у матчі-реванші за звання абсолютного чемпіона світу та безліч поясів - версій WBA super, WBO, IBF та IBO. Олександр поділився кадрами біля українських дорожніх знаків, на яких значиться, що до Луцька та Хочачева потрібно рухатися праворуч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ще недавно він красувався на тлі пальм, в одній із спекотних країн, влаштувавши собі заслужений відпочинок після складного шляху. І хтось міг подумати, що він і не повернеться до рідної країни, проте повномасштабна війна проти рашистів повністю змінила Олександра Усика, який більше не уникає запитань - чий Крим... однозначно відповідаючи, що півострів український.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Ласкаво просимо додому", "Олександр із поверненням додому на рідну землю!", "Усик - жива легенда, гордість та обличчя України у спорті!", "Той випадок, коли ти поїхав з користю для України", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українська чемпіонка Левченко, "оцінивши" Усика, задумалася закінчити кар'єру: "Не до спорту..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик після дружби з російською церквою знайшов, кому вірити: "Говорять - неможливо"

Знай.ua писав, українці "зловили" Олександра Усика на питанні про "малороса" Ломаченка: "Хіба друзі?"