Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, нещодавно порадував фанатів гарною новиною - він повернувся додому, в Україну.

Про це стало відомо після того, як чоловік виставив у Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей, кілька знімків, показавши, що він знаходиться прямо на кордоні.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз він у Stories поділився коротким відео з TikTok-акаунту американського боксера-професіонала, який виступав у важкій ваговій категорії – Евандера Холіфілда. Він, як і Олександр Усик, також був володарем статусу абсолютного чемпіона світу. Ось тільки поразок в українця зовсім немає, хоч він і на 13 років молодший за Холіфілд, коли той провів свій передостанній поєдинок у кар'єрі.

Евандер крутить педалі на тренажері зацікавивши публіку, хто ж поряд. І як багато хто вже міг здогадатися - цією людиною був наш чемпіон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Найкращі важкоатлети в історії", "Найвидатніший чемпіон світу у важкій вазі зустрічається з найбільшим чемпіоном світу у важкій вазі", - пишуть користувачі в коментарях.

@evanderholyfield

GUESS WHO… LAST WEEK IN SAUDI ARABIA 💪 #travel #workout #monday #champion #teamholyfield #warrior #fyp #luckypunchnet #usykvsjoshua

♬ HOTEL LOBBY (Unc & Phew) - Quavo & Takeoff

Нагадаємо, абсолютний чемпіон Олександр Усик повернувся в Україну після перемоги над Джошуа: "Ми сумували"

Як повідомляв "Знай.uа", боксер "ушатал" сам себе, коли святкував перемогу на рингу: сальто тому зазнало невдачі

Знай.ua писав, українська тенісистка стала сенсацією в США, зробивши це вперше в історії: "З нами предки"