Олександр Усик, який у ніч проти 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок і згодом повернувся до України, дав інтерв'ю.

Про це було відомо завдяки фото, яке він якось виставив у Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей. Зараз він розповів про свою мрію, де він хотів би провести фінальний бій у своїй кар'єрі. Усік розповів про головного стадіону України, на який Тайсон Ф'юрі, на жаль, навряд чи погодиться.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Олександр заговорив про "Олімпійське" і заявив, що після цього він би всім подякував за увагу і зайнявся чимось іншим, крім боксу.

"Тут же навіть цигани наші вболіватимуть за мене", - пожартував Усик.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Зробив він це, натякнувши на прізвисько Тайсона Ф'юрі, адже його називають Циганським королем, бо він народився в сім'ї ірландців-кочівників. Але на одному британці Олександр не зупиняється, заявляючи, що подібний поєдинок на київському стадіоні можна провести з будь-ким.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Олександру Усіку було важко готуватися до реваншу проти Ентоні Джошуа, оскільки дружина з дітьми були далеко. Але йому у боротьбі з цим допомагають написання пісень, віршів та розмови з Богом.

Нагадаємо, Олександр Усик після перемоги над Джошуа відлетів до найбільшого чемпіона світу, але не до Ф'юрі: "Кращі в історії"

Як повідомляв "Знай.uа", абсолютний чемпіон Олександр Усік повернувся в Україну після перемоги над Джошуа: "Ми сумували"

Знай.uа писав, Олександр Усик після дружби з російською церквою знайшов, кому вірити: "Говорять - неможливо"