Згідно з повідомленнями, Кіліан Мбаппе має безпрецедентну силу в «ПСЖ» після підписання контракту, який дає йому владу в трансферному вікні, і француз хотів, щоб Неймар пішов.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Бразилець був запропонований "Манчестер Сіті", повідомляє Marca, але чемпіони АПЛ не збиралися підписувати форварда. Цей крок був категорично відхилений, оскільки "Сіті" задоволений своїми поточними варіантами.

Але це також вказує на рівень влади, який Мбаппе має у "Парк де Пренс" після свого рішення продовжити контракт цього літа, незважаючи на великий інтерес з боку "Реала". Олії у вогонь підливає той факт, що загін роздроблений, особливо попереду.

Неймар, фото з instagram
Неймар, фото з instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ліонель Мессі та Неймар — близькі друзі, і саме завдяки бразильському футболістові семиразовий володар "Золотого м'яча" вперше з'явився у Парижі. Але вже були численні інциденти, які говорять про те, що не все гаразд у "ПСЖ".

Повідомляється, що цього дня справа дійшла до того, що Мбаппе сказав керівникам клубів, що хоче, щоб Неймар пішов. Побоюючись зіткнення, боси "ПСЖ" погодилися запропонувавши свого гравця за 200 мільйонів фунтів стерлінгів по всій Європі, але отримали відмову, як стверджується.

Кіліан Мбаппе
Кіліан Мбаппе

Проблеми між ними помітили вболівальники минулого місяця під час перемоги над "Монпельє" з рахунком 5:2. Можна було побачити, як двоє нападників сперечаються про пенальті після того, як Мбаппе промахнувся в одному з них.

Неймар забив свою спробу, але це мало допомогло примирити пару, але колишня зірка "Барселони" наполягає на тому, що не хоче йти.

"Я все ще хочу залишитися в клубі", - сказав він. "Поки що клуб нічого мені не сказав, тому я не знаю, які у них плани на мене".

Як раніше повідомляв портал "Знай", скандальний гол Кіліана Мбаппе змусив змінити футбольні правила у грі.

Нагадаємо, "Челсі" знайшов виправдання, чому не підписав Кіліана Мбаппе.