Модель, співачка та телеведуча, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Блогерка, завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Цього разу Даша поговорила з Машею Єфросиніною в програмі "Екзамен".

Новий випуск "Екзамен. Нова реальність" із українською моделлю та співачкою Дашею Астаф'євою. Це історія про те, як українські артисти займають активну позицію, не словом, а ділом наближають Україну до перемоги, про те, як люди роблять те, що має цінність тут і зараз. Даша пішла допомагати на кухню, вона залишилася в Україні разом із родиною. Так сталося, що саме у цей найважчий період, вона зустріла своє кохання.

Маша згадала, що перед війною у Даші був болісний розрив з попереднім партнером. Ому ведуча зазначила, що нові відносини в Астаф'євої з'явились під час війни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Модель зазначила, що після розриву вона досить швидко звернула увагу на іншого чоловіка. На відміну від Дашиних "попередників" він досить своєрідний, запросив на дачу посидіти на лавочці та до дому на вечерю. Хоча, модель зізналася, що до такого вона не звикла. до цього їй пропонували Мальдіви.

"Я мало зустрічала одиноких чоловіків, які красиво та комфортно влаштують свій побут, туди хочеться увірватися", - сказала Даша.

Як звати нового обранця, Даша поки тримає в секреті, проте вона підкреслила, що щаслива з ним.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.