Олександр Усик виграв два поєдинки з Ентоні Джошуа, але Тайсон Ф'юрі впевнений, що українець не дійде до сьомого раунду, якщо вони будуть битися, і навіть робить на це ставку.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

34-річний боксер оголосив, що йде зі спорту після того, як нокаутував Ділліана Уайта на стадіоні Вемблі, але дуже швидко відмовився від свого слова після того, як Усик переміг Ентоні Джошуа окремим рішенням суддів. Якщо пара зустрінеться один з одним, на кону будуть чотири рекордні пояси у надважкій вазі.

У повідомленнях стверджувалося, що Усік і Ф'юрі можуть побитися наприкінці цього року, але тепер, схоже, що бій у 2023 році виглядає більш реалістичним. І Ф'юрі посперечався зі своїм тренером, що зупинить українця у шести раундах.

Тайсон Ф'юрі: скрін з відео
Тайсон Ф'юрі: скрін з відео

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ф'юрі та його тренер Шугархілл Стюард упевнені, що його потенційний бій з Усиком не пройде і половини шляху, що ще більше принизить Джошуа після того, як він не зміг перемогти українця після 24 раундів. Ф'юрі сказав SecondsOut: "Я і SugarHill Steward обидва переконані, що якщо він пройде шість раундів, це буде виступ на захист. А Шугар вважає, що я зарубаю його в четвертому. Отже, ми фактично зробили ставку на те, яке з них буде зроблено першим".

Але, схоже, що Ф'юрі битиметься, принаймні, з одним противником, перш ніж потенційно зустрітися з Усиком, оскільки британський боєць майже підтвердив своє повернення в бокс. Ф'юрі посилив тиск на Усіка, заявивши, що українець більше не хоче битися цього року, і тим самим показав, що незабаром оголосить свого наступного суперника.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Раптом Олександр Усік заявив, що більше не хоче битися — він хоче битися наступного року, а не цього", — сказав Ф'юрі. "Я не збираюся нікого чекати і оголошу бій наступного тижня".

Після чуток про Ф'юрі Усик сказав: "Цього не станеться цього року, це точно. Я абсолютно здоровий і не маю жодних травм, але маю старі травми, які спливли на поверхню і які потрібно лікувати. Мені знадобиться до двох місяців, щоб відновитися".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Усік після перемоги над Джошуа відлетів до найбільшого чемпіона світу.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон Олександр Усік повернувся до України.