Телеведуча, модель та співачка, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Блогерка, завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астаф'єва, скріншот з відео
Даша Астаф'єва, скріншот з відео

Як відомо, з початку війни Даша лишилася в Україні та змінила спідню білизну на кухонний фартух та зайнялась волонтерством. Надихнувшись чищенням картоплі, модель вирішила створити власне кулінарне шоу, яке назвала "такі Страви".

Першим її гостем став відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. Він із задоволенням готував зі знаменитою моделлю. Особливість цієї програми в тому, що Даша буде не просто готувати, як в інших кулінарних шоу, а готувати у великих об'ємах, а потім ця їжа буде доставлена українським захисникам.

"Такі страви" - це щотижневе кулінарне шоу, в якому Даша Астаф'єва разом з відомими людьми буде готувати у великих об’ємах для наших захисників та захисниць", - написала вона під відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перший її гість зазначив, що для нього то велика честь готувати з Астаф'євою, а ще похвалив її руки, коли вони м'яли салат, та назвав їх божественними.

У коментарях шанувальники високо оцінили роботу та написали:

"Даша та Євген, оце тандем🥰🥰🥰🥰 Обожнюю обох, не очікувала разом побачити. Неймовірно!!! Дякую😍😍😍"

"Все шоу только на Дашу смотрела, такая натуральная красотка♥️♥️♥️🇺🇦🇺🇦🇺🇦. Салат возьму на заметку, обязательно приготовлю. Пригласите в студию Зеленскую, хочу от нее рецепт скумбрии🤣🤣"

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Астаф'єва вирішила пов'язати життя з кухнею.