Кріштіану Роналду був ображений захисником «Манчестер Юнайтед» Брендоном Вільямсом після того, як молодий крайній захисник назвав когось іншого найкращим гравцем, з яким він колись грав.

Цю публікацію оприлюднили на порталі DailyStar

Молодий захисник вибрав іспанського плеймейкера, коли його запитали, хто його найкращий партнер по команді, і він сказав: «Я б, мабуть, назвав Хуана Мату, бо він чарівник із м'ячем. Він бере під контроль гри у тому, як він грає. Він добрий хлопець і за межами поля — він розмовляє з нами та допомагає нам».

Вільямс грав із Матою 27 разів після того, як пробився до першої команди «Юнайтед» у 2019 році, але він ніколи не грав разом із Роналду у змагальних матчах.

22-річного гравця було відправлено в оренду на весь сезон у «Норвіч Сіті» до повернення Роналду на «Олд Траффорд» минулого літа, і цього сезону Ерік тен Хаг ще не включив його до складу команди ігрового дня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В результаті його рекорд «Юнайтед», як і раніше, становить 50 матчів, при цьому Вільямс забив один гол і додав три передачі від лівого захисника. Однак він не зможе додати до свого списку матчів разом із Матою після того, як півзахисник-ветеран залишив клуб цього літа.

Мата був звільнений наприкінці минулого сезону, поклавши край його восьмирічному перебуванню в "червоних дияволах". Загалом за клуб він зіграв 285 матчів, забивши 51 гол і віддавши 47 результативних передач своїм товаришам по команді.

Після нетривалого перебування як вільний агент Мата на початку цього тижня знайшов новий клуб, приєднавшись до турецького «Галатасараю» за однорічним контрактом з можливістю продовження ще на один рік.

Як раніше повідомляв портал "Знай", 7 нових найбільших трансферів можуть змінити світ футболу.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду зганьбив легенду "Ліверпуля" Джеймі Каррагера у прямому ефірі.