Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук поділилася одним "розмовним" кадром.

У Instagram за її життям стежать понад 400 тисяч людей. Нещодавно дівчині вже "прилітало" від одного з українців за те, що вона дозволяє собі викладати знімки, відпочиваючи на морі десь у Європі. Зараз Бех-Романчук взагалі покликала своїх подруг, щоби повернутися попами до камери.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

"Спортивна форма прихована у валізи! Відпустка розпочалася! Але ми прагнемо не засмаги на березі океану, а скоріше дістатися до рідного дому", - пише Марина Бех-Романчук у публікації.

Спортсменка постала з Марією Горєловою та Ганною Рижиковою. Дівчата постали в купальниках, обіймаючись перед морем. Багато уваги, звичайно ж, було приділено їхнім сідницям.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

"Ви дуже багато працювали весь сезон. Відпочиньте", "Гарні дупці", "Олімпійські кільця", "Залишіть уніформу прихованою на досить довгий час...", "Що ти зробив би, якби побачив мене голою у ванній?", "Дівчата, нафіга такі фотки викладати?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, спортсменка Марина Бех-Романчук похвалилася на біговій доріжці в рожевих легінсах: "Діамантова ліга"

Як повідомляв "Знай.ua", українець наїхав на напівголу чемпіонку Марину Бех-Романчук на морі: "Не спортсмени, на жаль"

Знай.ua писав, чемпіонка Марина Бех-Романчук задерла ніжку високо-високо, показавши, як може: "Теплі..."