Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу, але ще не забуває радувати слухачів новими роботами.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Тіна Кароль показала дивовижні знімки з декількома образами, в яких вона з'явиться у кліпі до свіжого треку "Вільні. Нескорені". Ще невідомо, про що він буде, але зрозуміло, що буде присвячений війні та українському народу. Прем'єра відбудеться у п'ятницю, 16 вересня.

"Наш час настав! Ми вільні та нескорені. Я чекала на цю хвилину довго, ця пісня уособлює непереможний дух нашої нації! Хай пісня стане лейтмотивом для звільнення наших територій і людей. Час настав будувати Нових себе , руйнувати рабство в собі. Ми вiдродженi в боротьбі", - прокоментувала свою майбутню прем'єру співачка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Зйомка відбувалася десь у пустелі, для промо-кадрів Тіна Кароль позувала у футуристичних костюмах від всесвітньо відомого українського бренду Lever Couture, Dolce&Gabanna та custom made, розроблених спеціально для кліпу.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль згадала Леніна, Сталіна та дітей-піонерів, але з важливою заявою: "Час прийшов"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль "на домашньому" і без прикрас показала хрустку капусточку: "Що посієш, те й пожнеш"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль без спідньої білизни виставила приховані місця у прозорому вбранні: "Дивиться весь світ"