Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко зовсім недавно оголосив, що проведе поєдинок проти американця Джемейна Ортіса, 29 жовтня 2022 року.

Він дуже рідко з'являвся в Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей, з початку повномасштабної війни проти рашистів. Зараз активність зросла, щоб більше людей побачили підготовку до нового бою на рингу спорткомплексу Madison Square Garden, Нью-Йорк.

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

"Дорога до 29 жовтня починається тут", - йдеться у новій публікації.

На шести кадрах Василь Ломаченко повністю включений до тренувального процесу, відпрацьовуючи всілякі навички. Другий кадр – дуже цікавий. Випадковість це чи ні – проте кольори кепки створюють прапор України, хоча боксер відомий своїми скандальними висловлюваннями та провокаційними відео в Instagram. До цієї кепки прикріплена мотузка і м'ячик, яким йому і треба бити.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

"Он картуз жовто-блакитний. Треба з Васі зняти тиск, свого часу все перегнули і коли він програв - зловтішалися, ось Лома після того і дивує. Чекаємо на бій, впевнений цього разу він буде без викидів. Треба перегорнути сторінку", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, аматор "російських попів" Василь Ломаченко знайшов суперника на жовтень: "Присвячую бій українському народу"

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Ломаченко "змився" у США після перемоги Усика, але "вата" з нього немає: "Всі всі зрозуміли у 2014"

Знай.ua писав, Василь Ломаченко не знайшов різниці, проти кого Україні воювати: "Р*гаю..."