Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Уоррен розповідає останні новини про переговори з Ентоні Джошуа та про титул WBC у надважкій вазі, оскільки обидві сторони продовжують наполягати на загальнобританському бою.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Тепер усі чекають, доки вони переглянуть контракти та підпишуть їх, щоб провести одну з найбільших подій британського боксу.

Усі сторони готові до цієї битви. Тайсон Ф'юрі дуже хоче цього, як він показав минулого тижня, покликавши свого товариша британця.

Після смерті королеви Тайсон поводився поважно і давав поради, поки йде робота над угодою за лаштунками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Наступним кроком було відправлення контрактів, які незабаром прибудуть Джошуа. Багато хто хоче цього бою.

З обох боків є бажання переконатися, що це станеться, і це чудово. Це буде один із найбільших боїв в історії британського боксу, якщо не найбільший.

Бокс у надважкій вазі завжди був гламурним видом спорту, і побачити, як два англійці виступають у ньому, буде грандіозно.

На кону стоятиме титул чемпіона світу за версією WBC, але більшою мірою це буде пов'язане з правом хвастощів між парою.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео
Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео

Фанати заслужили це за те, що підтримували Тайсона та Джошуа, якщо на те пішло. Британці протягом багатьох років сподіваються, що як тільки все буде підписано та запечатано, всі побачать грандіозний бій.

Британські експерти вважають, що цей бій поб'є всі рекорди платних переглядів і стане однією зі спортивних подій року.

Це говорить багато про що, враховуючи, що Англія також буде в Катарі в той же час, прагнучи слави на чемпіонаті світу з футболу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ентоні Джошуа прийняв несподівану пропозицію Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі назвав раунд, у якому нокаутує Олександра Усика.