У середу, 21 вересня 2022 року, збірна України зіграє перший із трьох матчів Ліги Націй, які пройдуть протягом одного тижня.

Наш суперник – Шотландія, яку цього року ми вже обігравали. Останнім часом з'явилося кілька футбольних новин, які так чи інакше стосуються нас. Перша - УЄФА усунула рашистів від участі у Євро-2024. Вони, у свою чергу, вимагають дискваліфікувати головного тренера нашої збірної Олександра Петракова, який був звинувачений у "дискримінаційних висловлюваннях" та "недотриманні політичного нейтралітету".

Фото: Олександр Петраков, static.ua-football.com
Фото: Олександр Петраков, static.ua-football.com

Відомо, що Петраков підтримував ЗСУ у своїх інтерв'ю, а також закликав усувати російських спортсменів від усіх змагань. Але ця ситуація швидко знайшла рішення. Президент УАФ Андрій Павелко, у публікації Facebook, заявив, що істерика нашого супротивника – це ніщо. УЄФА давно розглянула їхню скаргу і жодного рішення, яке так чи інакше вимагало усунення Петракова, не було прийнято.

Обійшлося попередженням та незначним штрафом, частину якого сплатила УАФ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Це все робиться, щоб відволікти нас від підготовки до важливих матчів, чого російська збірна найближчими роками не матиме... ну крім поєдинків з "глибокими" союзниками - Білорусь, Північна Корея, Іран. Росії не буде 9 жовтня 2022 року, у Франкфурті, де пройде жеребкування до Євро-2024.

Нагадаємо, Влада Седан поскаржилася на те, що Зінченко зробив із доньки футболіста Філа Фодена: "Звичайно ж, справа рук..."

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Шевченко, легенда українського футболу, показав як у 44 роки виглядає його дружина – американська модель

Знай.ua писав, 38-річний екс-капітан збірної України Андрій П'ятов оформив сейв рівня легендарного Буффона: "У такому віці..."