У середу, 21 вересня 2022 року, відбудеться довгоочікуваний матч збірної України з футболу в рамках Ліги Націй о 21:45 за київським часом.

Це вже четвертий тур, а якщо бути точнішим – лише перший. Бо матч було перенесено через початок повномасштабної війни у ​​нашій країні. До цього ми двічі зустрічалися з Ірландією та один раз з Вірменією. Наша збірна за підсумками трьох матчів перебуває на першій позиції – 7 очок (2 перемоги, 1 нічия). Далі йде Шотландія з шістьма очками, Ірландія (4 очки) та Вірменія (3 очки).

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Ми тричі зустрічалися зі збірною Шотландії та тричі перемагали їх. Останній раз – у рамках відбіркових матчів за участь у Чемпіонаті світу-2022.

Зустрічі зі Збірною Шотландії, фото: УАФ
Зустрічі зі Збірною Шотландії, фото: УАФ

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі стало відомо, що до заявки увійшли такі футболісти, як Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Роман Яремчук, Михайло Мудрик, Артем Довбик, Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Віктор Коваленко, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко, Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Сергій Кривцов та інші. Серед воротарів – Андрій Лунін. Бущан поза заявкою, оскільки він отримав травму коліна в матчі проти Фенербахче.

"Як можна грати на перемогу з двома номінальними нападниками", "У Зіни травма?", "А де Забарний?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, чи можуть вигнати? Росія поскаржилася на тренера збірної України УЄФА після того, як їх викинули з Євро-2024

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Шевченко назавжди запам'ятає тих, хто віддав життя за Україну: "Незламні"

Знай.ua писав, Віктор Вацко попрощався з "Футболом" після 10 легендарних років: далі тільки невідомість