26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан поділилася лише однією фотографією, але зібрала сотні коментарів та десятки тисяч лайків, просто показавши свою красу.

За нею стежать понад 610 тисяч людей у ​​Instagram. Влада зараз у Лондоні. Лише недавно вона демонструвала дуже милу фотографію зі своїм малюком.

А зараз дівчина показала, як вона ходить вуличками столиці Великобританії.

На ній білі туфлі, ніжні шкарпетки, сумка такого ж кольору, а ще картатий піджак та кілька прикрас на руках. Що знизу – спідниця чи шорти, впізнати неможливо. Але це ще одна нагода подивитися на її стрункі, худі ніжки, хоч і на фотографії, яку Влада вже колись виставляла.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Влада Седан з донькою, фото з Instagram
Влада Седан з донькою, фото з Instagram

"Красива", "Ідеальна", "Як завжди - неперевершена", "Як зазвичай на висоті", "Що за красуня", "Одна з найулюбленіших фотографій", "Та ж це було вже", "Одягнися, дубак на вулиці ", "Красуня, мамо, кохана дружина! Бажаю щастя!", "Владо, твої коментарі про матч?" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан підказала, чому краще не радіти Аллі Пугачовій: "Наживка"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Зінченка Влада Седан зворушила кадрами з донькою Євою - росте справжньою принцесою: "Прекрасні"

Знай.ua писав, Влада Седан поскаржилася на те, що Зінченко зробив з доньки футболіста Філа Фодена: "Звичайно ж, справа рук ..."