Відома українська актриса, а також зірка серіалу "Впіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк шокувала українців історією про те, як довелося попрощатися з маленьким сином.

Про це вона розповіла у своєму новому інтерв'ю для програми "Життя відомих людей", яка регулярно розповідає глядачам про життя знаменитостей. Настала черга і актриси розкрити подробиці.

Справа в тому, що через повномасштабну війну їй довелося на три тижні розлучитися зі своїм п'ятирічним сином Максимом. Вона не хотіла, щоб той слухав постійні звуки вибухів і відправила його разом із рідним батьком до міста Тернополя.

Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua
Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua

Це були одні з найскладніших днів у її житті, а п'ятирічний син дуже різко подорослішав лише за місяць війни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Просто я розуміла, що я їхати не хочу, але й дитину з собою залишати в заручниках теж я не можу. Я приїжджаю, там саме включається сирена, і він так: "Ах, знову сирена, коли вже Путін здохне!". Я так: "Добре Тернопіль так, виховує". Знає, що Росія ворог. Знає, чого сирени, бо летять ракети. І знає звідки. Він не знає, "звідки готувався напад", але це таке", - сказала Антоніна Хижняк. .

Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ
Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ

На сьогодні вона разом із коханим Олександром Боднаром, який також актор, живе разом у Києві. Якщо брати по-чесному, вони безробітні, оскільки ніяких зйомок немає через війну. Живуть виключно на заощадження, але навіть у такий спосіб знаходять спосіб допомагати нужденним.

Наприклад, на благодійному аукціоні дівчина продала сукню із серіалу "Впіймати Кайдаша" за 10 тисяч гривень. А ще пара регулярно здає кров. Олександр – донор із багаторічним стажем.

Нагадаємо, що Мотря зі "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк вигадала, як знищити росіян

Раніше повідомлялося, що Мотря зі "Спіймати Кайдаша" та Боднар із "Сліду" не хочуть одружитися, щоб Хижняк не залишилася вдовою .

Также, Мотря из "Спіймати Кайдаша" Антонина Хижняк помогла Зеленскому уничтожить россиян