Якось нещодавно ми писали про інтерв'ю відомої української фехтувальниці Ольги Харлан, у якому вона розповіла багато цікавих фактів про себе.

Тоді стало відомо про її перший шлюб, про розлучення з коханою людиною, про зйомки в чоловічому журналі та про нові стосунки з італійцем. Зараз у рамках розмови у телепередачі "ЖВЛ" вона розповіла про те, що її батьки усі 8 місяців продовжують перебувати у Миколаєві, незважаючи на систематичні обстріли.

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

2021 неабияк підкосив Ольгу Харлан у професійному плані. Одна з найсильніших фехтувальників світу на Олімпіаді в Токіо поступилася суперниці в першому раунді. Після поразки шаблістка взяла паузу у спорті на 9 місяців. І тільки в середині лютого повернулася до тренувань, як відбулися нові потрясіння.

"Вони зруйнували мій університет. Вони руйнують музеї, театри", - каже вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Миколаєві залишаються її батьки.

"З початку квітня вони сплять у підвалі нашого будинку і до цього дня вони там вже обжилися. Всі ці місяці я їх відмовляла, потім зрозуміла, що не хочуть. Їм краще спати в підвалах, ніж десь. не в себе вдома", - зазначила вона.

Нагадаємо, "Прощавай, мій пухнастий": Ольга Харлан розповіла про тяжку втрату, 10 років прожив у родині

Як повідомляв "Знай.uа", олімпійська чемпіонка Ольга Харлан поїхала до Нью-Йорка заради Різдва з красенем-італійцем: затишніше, ніж удома.

Знай.ua писав, заміжня Ольга Харлан розповіла, як партнер по "Танцям з зірками" перевернув її життя: "Пішли сльози"