Знаменитий боксер, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко відмовився засуджувати главу Кремля володимира путіна у розв'язаній ним війні. Свою позицію спортсмен озвучив у відвертому інтерв'ю інформаційному агентству Reuters.

Василь Ломаченко, спілкуючись з журналістами, отримав питання щодо гіпотетичної зустрічі з главою Росії владимиром путіним. Боксер зазначив, що не має наміру звинувачувати його в скоєному, додавши, що це доля Бога.

Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Василь Ломаченко. Фото: Instagram

"Він буде засуджений Богом", – заявив Василь Ломаченко.

Серед іншого боксер згадав перші дні повномасштабного російського вторгнення і розповів, як стояв пліч-о-пліч з волонтерами.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У перші дні російські військові просувалися дуже швидко, захоплюючи одне місто за іншим і йдучи у бік Києва. Тому ми не могли отримати чіткого уявлення про те, що може статися завтра у районі, у вашому регіоні", – сказав він.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Варто зазначити, що позиція боксера щодо російської агресії вже давно викликає чимало запитань у суспільстві. Він старанно намагається уникати будь-якої критики у бік сусідньої країни і вже вляпався не в один скандал, пов'язаний з війною.

Раніше портал Знай повідомляв, Василь Ломаченко попався з "прапором України" після скандалу через війну: "Всі зловтішалися".

Також наш портал інформував, Олександр Усік показав, як доводиться спати його доньці під вибухами: "Наскільки психіка..."

Крім того, ми писали, любитель "російських попів" Василь Ломаченко знайшов суперника на жовтень: "Присвячу бій українському народу".