Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко зовсім нещодавно оголошував, що проведе поєдинок проти американця Джемейна Ортіса, 29 жовтня 2022 року.

Він дуже рідко з'являється у Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей, з початку повномасштабної війни проти рашистів. На ранок 30 числа відбувся бій. Василь переміг американця Джемейна Ортіса після 12 раундів рішенням суддів. Наприкінці на сцені Ломаченко хоч і був із прапором України... проте тут чекало на всіх громадян розчарування. Бо боксер зовсім нічого не сказав про війну.

Василь Ломаченко. Фото: скрін youtube
Василь Ломаченко. Фото: скрін youtube

"Слава Богу за все! Від душі всім, хто переживає і стежить! Всім світ!", - пише Василь Ломаченко у публікації.

На знімку його і знято з українським прапором. Однак є українці, які ще не задоволені його поведінкою. Це і зрозуміло після багатьох скандальних рішень.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

"Україні Світ! Скільки можна! Слава України та Слава ЗСУ!", "Жодного слова про Україну. Треба тобі брати приклад з Усика, він справді красень", "Вдяг нарешті прапор України? Це вже добре!", "Вчора ні слова про війну не сказав, але всім світ побажав... молодець, Васю. Як тобі не соромно цей прапор тримати?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Василь Ломаченко відмовився критикувати путіна: "Буде засуджений Богом"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік показав, як доводиться спати його доньці під вибухами: "Наскільки психіка..."

Знай.ua писав, Василь Ломаченко попався з "прапором України" після скандалу через війну: "Всі зловтішалися"