Відома українська спортсменк, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех з Хмельниччини часто тішить око своєю підтягнутою фігурою - круглими м'ячиками сідниць та шикарним, в кубиках, пресом.

Чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 розмістила невеликий допис в інстаграм про те, як тримати своє тіло в формі, та досягати результатів та поставлених цілей.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

Сьогодні було багато актуального про їжу! Саме від їжі на 50% (можливо навіть і більше) залежить наш зовнішній вигляд та наше здоров'я! А також інших 50% складає наше бажання фізично працювати над собою! Лише тобі обирати свій стиль життя! просто пам’ятай, що тільки ти скульптор та творець самого себе. Тому не лінуйтесь, займайтесь спортом, звертайтесь до спеціалістів та збалансовуйте свою тарілку. Все у ваших руках!

Тому Марина порадила займатися спортом, та збалансувати свою тарілку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/
Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/

НА що у коментарях розлилися компліментами та підтримкою:

"Найкрасивіша жінка в світі", "Гарне фото. Людське тіло - це мистецтво!", "Яка форма, що за фігня", "Абсолютно; ти виглядаєш неймовірно", "Красуня", "Стань спринтером або стрибуном", "Неймовірна", - написали у коментарях.

Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/
Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/

Нагадаємо, ми писали, що чемпіонка Марина Бех-Романчук "приховала" спортивну попу в тінь: "Не соромно, брате"

Як повідомляв "Знай.ua" чемпіонка Марина Бех-Романчук знайшла щось яскраве, сильно стиснувши груди: "Розвиток мозок"

Також "Знай.ua" інформував, Марина Бех-Романчук перетягнула своє спортивне тіло смужечками купальника: "Прекрасна".