Відома російська співачка Алла Пугачова похвалилася романтичним сюрпризом від чоловіка Максима Галкіна, яким він здивував її на 21 річницю стосунків. Фото Примадонна опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін продовжує гастролювати з концертами і в останні місяці практично не буває вдома разом із дружиною та дітьми, втім, він не забуває про сім'ю, особливо у важливі дати.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, Алла Пугачова показала, який романтичний сюрприз зробив їй Максим Галкін. Він, навіть дуже далеко від дружини, надіслав їй пишний букет її улюблених квітів, щоб таким чином привітати з 21-ю річницею їхніх стосунків. Примадонна зізналася, що скучила за коханим чоловіком і закликала його якнайшвидше повертатися.

"Сьогодні наше свято, кохане. 21 рік разом. Дякую за квіти, які ти надіслав мені. Чекаю на зустріч. Приїжджай хоч на деньок", - написала співачка, позуючи біля букета.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники захопилися жестом гумориста і побажали зірковій парі ще багато років разом.

"Щастя Вам ще на довгі роки!", "Вітаю! Ви одружена з справжнім чоловіком і людиною", "Люблю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".