Кирило Незборецький з Чернівців, більш відомий під сценічним іменем T-Fest, довгий час перебував у росії, та співав російський реп.

Однак у березні співаку нарешті розвиднілося, репер згадав рідну мову, і Батьківщину і заспівав аж одну пісню українською. Частина українців обурилася таким явним перевзуванням, інші навпаки підтримали співака.

T-Fest. Фото: Instagram
T-Fest. Фото: Instagram

"Т-Fest випустив пісню українською, у коментах один негативний коментар, на жаль, тільки мій - написав твітер-користувач

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

На що у коментарях українці розділилися на два табори. Тих, хто підтримує співака, та те, що на нього зійшло просвітлення, та на тих, хто готовий відправити його назад в росію, підтирати д*пу російськими рублями.

вибачте, а в чьому проблема? він ще до війни покинув російський лейбл і почав давати благодійні концерти. Так, те що він до цього працював більше на російську аудиторію-хуйово і є дуже великим пройобом, але як на мене це класно, що буде ще одна людина котра розвиває укр.контент - заявила свою думку користувачка евлі.

"Та пішов він", "Не залишати людям шансу змінити думку це ок?", "Пісня українською - добре. Заперечувати, замовчувати помилки минулого - погано", "блять, T-Fest українець за походженням? мені було сьогодні років, то ж типова русня", "Я взагалі його забув, нахуй воно треба. У спотіфай ігнорую всіх російських виконавців і цього також. Бо він не українець, він хохол", - розійшлися у думці українці.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Щож, заради правди треба сказати, що ще у березні T-Fest, який кілька років жив і працював у Росії, розірвав контракт із лейблом Gazgolder та залишив рф. У своєму Instagram він звернувся до шанувальників і закликав не засмучуватися через скасовані в рф концерти, а краще росіянам звернути увагу на наслідки "рятувальної" операції путіна в Харкові.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" нагадав, які мерзенні військові "тактики" використовує росія: "Вже не дивуємось".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Репяхова з дитиною на руках відчула, що таке голод.

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва зізналася у нетрадиційних бажаннях - дощ, туман, багнюка.