Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко зовсім недавно, до ранку 30 жовтня, переміг американця Джемейна Ортіса.

Він дуже рідко з'являється у Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей. З початку повномасштабної війни, розпочатої Росією, спортсмен рідко виставляє будь-які публікації. А якщо вони й з'являються, то одразу стають у центрі скандалу... бо Василь досі не може вибрати бік.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

6 грудня 2022 року в Україні відзначали День збройних сил. Василь Ломаченко не став сидіти осторонь. Він виставив публікацію, показавши воїнів ЗСУ, але також згадавши про День Ангела-Хранителя... знову повернувшись до віри та Бога.

"Дивно, що на фото не російський спецназ", "Василью, навіщо всюди приписувати Ангела-Хранителя? Ну що не можна привітати нормально?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А ще недавно Василь Ломаченко... опинився в Києво-Печерській Лаврі. І все це на тлі обшуків СБУ у багатьох храмах УПЦ МП та підтвердження того, що священики працюють на користь РФ. Василь Ломаченко був на кухні та готував печиво.

Нагадаємо, Василь Ломаченко, перемігши схопився за прапор України, але забув про війну: "Тобі не соромно?"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик показав "гірку" роботу перед наступним боєм: "Ф'юрі в лютому?"

Знай.uа писав, Василь Ломаченко відмовився критикувати путіна: "Буде засуджений Богом"