Роналду наразі не має клубу після свого вибухового відходу з "Манчестер Юнайтед" минулого місяця.

37-річна зірка розлучилася з "червоними дияволами" за згодою після відвертого інтерв'ю з Пірсом Морганом, в якому він звинуватив клуб і менеджера Еріка тен Хага.

Він грав на Чемпіонаті Світу в Катарі як вільний агент, і Португалія вибула зі змагань на стадії чвертьфіналу від збірної Марокко. І після холодного прийому тренера національної збірної Фернандо Сантоса, схоже, він знайшов втіху колишнього боса Карло Анчелотті.

Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube
Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube

Як повідомляє іспанське видання рельєф, Роналду був помічений на тренуванні на базі мадридського "Реала" у Вальдебебасі У звіті стверджується, що зірка-ветеран тренується поза основною командою, ймовірно, щоб підтримувати свою фізичну форму.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Там додається, що "особистий сеанс" Роналду на тренувальній базі став здивуванням багатьох присутніх. Кажуть, що Мадрид був більш ніж щасливий допомогти CR7, оскільки відносини між сторонами все ще міцні.

Звіт, безперечно, підживлює чутки про те, що Роналду може повернутися до Мадриду на другу половину сезону.

Роналду провів дев'ять наповнених трофеями сезонів на "Бернабеу" після того, як перейшов до них із "Юнайтед" у 2009 році. Він забив 450 голів за клуб у період з 2009 по 2018 рік, допомагаючи їм виграти два титули Ла Ліги та чотири кубки Ліги чемпіонів, перш ніж перейти в "Ювентус".

Кріштіану Роналду і Жозе Моурінью, фото: sportbox
Кріштіану Роналду і Жозе Моурінью, фото: sportbox

Нагадаємо, що син Кріштіану Роналду підписав контракт із "Манчестер Юнайтед", пишається вся родина.

Раніше ми повідомляли, що FIFA оскандалилися на ЧС-2022 і відібрали у іспанців прапор України: "Якісь стандарти".