Кілька днів тому на Youtube з'явилася перша частина сенсаційного розслідування щодо Андрія Шевченка.

Група міжнародних журналістів вирішила відповісти на одне просте питання - це легендарний футболіст не гідний був бути у складі Національного олімпійського комітету (НОК) або інші представники не були гідні бути з Шевченком "на одній лінії".

Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Андрій Шевченко. Фото: Instagram

Всі ми пам'ятаємо, як у листопаді розгорівся скандал навколо нових членів НОК, якими стали, окрім Олександра Усика та Андрія Шевченка, Нестор Шуфрич та Григорій Суркіс - від уже неіснуючого "ОПЗЖ". Але ось розслідувачі звернули увагу саме на Шевченка... адже він від початку війни зайнявся волонтерством, але водночас через офшори виводить 15 мільйонів євро... на рахунки компанії, спільної з російським олігархом. І, до того ж, є резидентом Великобританії, що не дає йому право перебувати в Україні більше 180 днів.

Андрій Шевченко у заяві про вихід зі складу НОК зазначив, що не може працювати разом із людьми з "ОПЗЖ", забувши про те, що саме вони привели його до слави, продовжуючи працювати з Романом Абрамовичем.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Андрій Шевченко. Фото: Instagram

Тоді як він працював тренером збірної України, він перебував у країні лише півтора-два місяці, але просив при цьому більше 2,5 мільйонів євро на рік. Якщо поділити цю суму на кількість днів перебування на Батьківщині, виходить, що він отримував по 50 тисяч євро на день.

Нагадаємо, Олександр Усик зустрівся із Зеленським та Андрієм Шевченком: "Лікарі оперують із ліхтариками"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Шевченко вийшов зі складу НОК через нові "члени": "Не можу залишитися..."

Знай.ua писав, Андрій Шевченко зустрівся з легендою "Челсі" Дідьє Дрогба і вручив "Золотий м'яч": "Що ти робиш"