Практичним всім українцям відоме ім'я Ярослава Ракицького, який із 13 років перебував у системі донецького "Шахтаря", опинившись згодом в основному складі.

Він був семиразовим чемпіоном України, шестиразовим володарем Кубка та Суперкубку. Захисник навіть забив 14 м'ячів, а потім, у 2019 році підписав контракт із російським клубом "Зеніт"... і стер все те, чого досяг у себе на Батьківщині.

Ярослав Ракицький, фото: Instagram
Ярослав Ракицький, фото: Instagram

Проте все змінилося 24 лютого 2022 року. Він не почав мовчати, як це зробив Анатолій Тимощук. Ярослав Ракицький висловив протест путінському режиму та розпочатій повномасштабній війні. А потім залишив "Зеніт" і зараз знову опинився у "Шахтарі".

"Будинки, там, де серце! Хочу допомогти команді завжди бути першою! Дякуємо за підтримку!", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ця та ще одна публікації – написані українською мовою, вперше за останні близько 300 днів.

Українці розділилися на кілька таборів - хтось не зрозумів, навіщо колишній зрадник повернувся до "Шахтаря", тоді як інші зраділи тому, що історія Ракицького очистилася.

"Дякую, що вибрав шлях добра і не промовчав про війну", "Ти мову вивчив? Гімн заспіваєш?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Мирон Маркевич "відповів" зраднику з ексзбірної України Тимощуку на запитання: "Г*ндон..."

Як повідомляв "Знай.ua", ексзірка "Шахтаря" Ракицький наїхав на росію, втікши з "Зеніту" заради України: "Немає сенсу"

Знай.ua писав, "Ні війні": зірки світового футболу масово об'єднуються, щоб підтримати Україну