На початку січня 2023 року стало відомо, що український футболіст, півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський перейшов до французького "Марселя".

Нещодавно, 20 січня, він навіть встиг вийти на поле та провести повний поєдинок проти "Ренна", в рамках 1/16 фіналу Кубка Франції.

Руслан Малиновський, instagram.com/zbirna.ua
Руслан Малиновський, instagram.com/zbirna.ua

Руслан Малиновський навіть мав шанс навіть забити, але не вийшло, хоч команда все одно перемогла. Його дружина Роксана виставила фото у футболці "Марселя", чим привернула до себе увагу.

"Вперед, Марсель. Вперед, любов", - написала вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Знімок був опублікований у Twitter-акаунті "Infos OM", який спеціалізується на клубі "Марсель". Там відзначили "пристрасну" підтримку французької команди. Там додали, що такими темпами Роксана дуже швидко опиниться на "Віражі" – одній із трибун домашнього стадіону, де розміщується ультрас.

На знімку Роксана зняла і своє миле личко і, звичайно, великі форми, приховані під футболкою.

Роксана Малиновська, фото: Twitter
Роксана Малиновська, фото: Twitter

"Навіть її очі кольору клубу", "Жінки східного публічного будинку", "А я затятий шанувальник дружини Руслана Малиновського", "Дуже красива, але дуже молода, вірно?", - пишуть користувачі у коментарях.

Та при цьому можна побачити багато негативних коментарів.

Нагадаємо, Ярослав Ракицький повернувся до "Шахтаря" після 3 років у російському "Зеніті": "Гімн заспіваєш?"

Як повідомляв "Знай.uа", "Одночасна фігура 10 років...": колишня Мілевського Валерія Крук знайшла легкий спосіб "заморозити" вагу , нічого зайвого

Знай.ua писав, Жерар Піке після приниження в пісні Шакіри "BZRP" підкотив до колишньої Роналду Ірини Шейк