Відома 24-річна українська метателька молота Ірина Климець періодично ділиться з шанувальниками будь-якими фотографіями та відео в Instagram, показуючи свої пружні форми та ідеальну фігуру.

Вона продовжує тренуватися та готуватися до змагань, зокрема до Олімпійських ігор, які відбудуться влітку 2024 року, в Парижі. Метельниця молота зараз вкотре довела, чому росіян та білорусів просто не повинно бути на будь-яких спортивних заходах через те, що ці країни продовжують військову агресію проти України.

Ірина Климець, фото: Instagram
Ірина Климець, фото: Instagram

Відео, опубліковане нею 10 лютого 2023, швидко розлетілося по всьому інтернету. Саме в цей день, у п'ятницю, окупанти провели чергову масову ракетну атаку по нашій країні. І Ірина Климець стала безпосередньою свідкою цього, бо поки вона була на тренуванні, десь поруч була збита російська ракета, про що свідчить потужний вибух.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Для тих, хто вважає, що російським спортсменам потрібно дозволити займатися... ви справді вважаєте це справедливим?", - пише один із користувачів в окремій Stories.

Нагадаємо, чемпіонка Бех-Романчук запропонувала "позаполітикам" поїхати до Бахмута перед Олімпіадою

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік присоромив голову МОК, через бажання повернути спортсменів з Росії до міжнародних змагань: "Медалі крові, смерті та сліз"

Знай.ua писав, "Буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Вуса перед боєм з Тайсоном Ф'юрі