Відома 24-річна українська метателька молота Ірина Климець періодично ділиться з шанувальниками будь-якими фотографіями та відео в Instagram, показуючи свої пружні форми та ідеальну фігуру.

Вона продовжує тренуватися та готуватися до змагань, зокрема до Олімпійських ігор, які відбудуться влітку 2024 року, в Парижі. Метельниця молота зараз вкотре довела, чому росіян та білорусів просто не повинно бути на будь-яких спортивних заходах через те, що ці країни продовжують військову агресію проти України.

Ірина Климець, фото: Instagram
Ірина Климець, фото: Instagram

Відео, опубліковане нею 10 лютого 2023, швидко розлетілося по всьому інтернету. Саме в цей день, у п'ятницю, окупанти провели чергову масову ракетну атаку по нашій країні. І Ірина Климець стала безпосередньою свідкою цього, бо поки вона була на тренуванні, десь поруч була збита російська ракета, про що свідчить потужний вибух.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

"Для тих, хто вважає, що російським спортсменам потрібно дозволити займатися... ви справді вважаєте це справедливим?", - пише один із користувачів в окремій Stories.

Нагадаємо, чемпіонка Бех-Романчук запропонувала "позаполітикам" поїхати до Бахмута перед Олімпіадою

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік присоромив голову МОК, через бажання повернути спортсменів з Росії до міжнародних змагань: "Медалі крові, смерті та сліз"

Знай.ua писав, "Буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Вуса перед боєм з Тайсоном Ф'юрі