Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко останнім часом остаточно прийняв бік у цій війні.

Якщо хтось очікував від нього, що він все ж таки зречеться УПЦ і Московського патріархату... то все сталося точно навпаки. Василь продовжує чіплятися за агентів ФСБ, розмістивши кілька відео з різницею за кілька днів, згадавши диякона одеської єпархії УПЦ МП Андрія Пальчука, який закликає всіх голосувати за петицію про відміну заборони на російську церкву в Україні.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

"Людина, яка говорить про те, що сьогодні твориться у нас з нашою Українською православною церквою!", - пише особисто Василь Ломаченко.

У цей час цей Андрій Пальчук натякає на провину ЗСУ в обстрілі Святогірської лаври.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Василь Ломаченко, скріншот: Instagram
Василь Ломаченко, скріншот: Instagram

А ось на другому опублікованому боксером відео міститься ролик із пропагандистського Youtube-каналу "Союзу православних журналістів", у якому розповідається про переслідування УПЦ МП, звинувачуючи Президента Володимира Зеленського в тому, що він лицемір.

"Держава своїми руками знищує єдність країни. Невже ніхто не бачить, що Україна рухається у прірву?", - написано в описі ролика.

Василь Ломаченко, скріншот: Youtube
Василь Ломаченко, скріншот: Youtube

"Не все, що замишляють люди, можуть уже зробити, але тільки те, що пускається ним від Бога", - цього разу прокоментував Ломаченко.

Василь Ломаченко, скріншот: Instagram
Василь Ломаченко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Василь Ломаченко вирішив повністю закритися від українців: лише московські попи та російські фанати

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Ломаченко визначився з позицією щодо війни, і проводить час із санкційним митрополитом: "Бог це кохання, а не дід з бородою"

Знай.ua писав, Василь Ломаченко попався в Києво-Печерській Лаврі після обшуків СБУ: "Російський спецназ"