Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Минулого року він з впевненістю здолав британського супротивника Ентоні Джошуа, вдруге захистивши всі свої пояси. І це відкрило можливість нарешті зустрітися з Тайсоном Ф'юрі... хоча періодично з'являються новини, в яких йдеться, що організувати цей поєдинок не так легко.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Наприклад, зараз повідомляється, що раніше були всі шанси на те, щоб провести поєдинок у Саудівській Аравії... проте Тайсон Ф'юрі не зміг домовитися про гонорар. Адже кожен боксер має домовлятися з організаторами самостійно. У Олександра Усика це викликало жодних проблем, тоді як умови " циганського короля " були прийнято.

Через це розглядається другий варіант – Уемблі, Великобританія. Однак і тут є проблеми, бо Тайсон не готовий до розподілу гонорару 50/50, бо вважає, що вся увага тримається саме на ньому і саме він "продає" поєдинок у себе на батьківщині. Тому Олександр має отримати менше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Часу залишається небагато. Вже до кінця квітня сторони мають вирішити усі проблеми у переговорах, бо стадіон "Уемблі" заброньовано саме на 29 число.

Нагадаємо, Олександр Усик присоромив главу МОК, через бажання повернути спортсменів з Росії до міжнародних змагань: "Медалі крові, смерті та сліз"

Як повідомляв "Знай.uа", "Снились імена вбитих товаришів: Олександр Усик згадав про жахіття війни

Знай.ua писав, "Буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Усика перед боєм з Тайсоном Ф'юрі