14 січня 2023 року Олександр Петраков, котрий до цього моменту був головним тренером збірної України, очолив команду Вірменії... оскільки ті результати, які приносили наші футболісти, нікого не влаштовували.

На його місце тимчасово завітав легендарний півзахисник Руслан Ротань - фіналіст Ліги Європи, чвертьфіналіст ЧС-2006. Він очолюватиме команду до літа, доки нею не займеться Сергій Ребров.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Однак звернути увагу потрібно саме на Олександра Петракова, який, незважаючи на війну, був змушений викликати кількох гравців до збірної Вірменії... тих, хто виступає у футбольному чемпіонаті РФ.

Це стосується чотирьох футболістів – Георгія Арутюняна, Хорена Байрамяна, Едуарда Сперцяна та Наїра Тікнізяна. Останній із них виступає за "Локомотив"... і більше того, він усю кар'єру провів у країні-агресорі та виступав за молодіжні збірні окупантів. Однак зараз чомусь нарешті визначився з батьківщиною.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олександр Петраков, скріншот: Youtube
Олександр Петраков, скріншот: Youtube

Тренера дорікають, що ще під час роботи зі збірною України він показував принципову позицію, розмовляв українською мовою і дякував ВСУ за все те, що вони роблять. А зараз він нібито все "зруйнував" рішенням викликати до чужої збірної гравців Вірменії, які виступають у РФ.

Нагадаємо, пішла з життя легенда київського "Динамо": разом із ним ставали чемпіонами багато разів

Як повідомляв "Знай.uа", нападник "Шахтаря" Данило Сікан у Туреччині вирубав п'яного росіянина через вітання "Слава росії"

Знай.ua писав, зрадник Анатолій Тимощук пішов проти "своїх" через нагороди: більше не зможе тренувати