Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Вже незабаром пройде його поєдинок проти Тайсона Ф'юрі - 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". У цей же час в РФ дуже сильно ображаються російські боксери після того, як Олександр Усик за фактами висловився щодо країни-агресора.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Приміром, претензії до українця висловив ексчемпіона світу Григорій Дрозд. Ця людина в інтерв'ю на Youtube-каналі "Ушатайка" згадала свою розмову з Олександром Повєткіним, який, як виявилося, дуже сильно хоче "розібратися" з Усиком. Він, мабуть, забув, що 10 років тому вже не зміг впоратися з одним українцем... коли його просто в Москві знищив Володимир Кличко.

"Він такі речі висловлює у своїх ефірах... Ми буквально ось із Сашком Повєткіним торкалися побіжно цю тему. І він сказав: "Я якби зустрів, то теж би поговорив з Олександром", - заявляє Дрозд.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Згодом ексчемпіон світу замислюється над тим, що Повєткіну може повернутися на ринг, бо він вміє там "розмовляти", щоб розібратися з Усиком.

Повєткін, скріншот: Instagram
Повєткін, скріншот: Instagram

Нагадаємо, фанати Тайсона Ф'юрі перейшли на бік Усіка після ультиматуму: "Не можемо дочекатися"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Кличко принизив росіянина Повєткіна в Москві, змусивши "нюхати" ринг: "Саня, конч*й"

Знай.ua писав, Тайсон Фьюрі поставив ультиматум Олександру Усику: "Ти і твоя команда коштує 30 відсотків"