Василь Ломаченко - відомий український боксер-легковаг, який з кожним днем, тижнем, місяцем дедалі більше віддаляється від своєї Батьківщини, продовжуючи захищати московських попів і не засуджуючи РФ у розпочатій повномасштабній війні, 24 лютого 2022 року.

Прихильники боксу в Україні можуть пропустити захоплюючу битву за титул абсолютного чемпіона світу у легкій ваговій категорії між ним та Девіном Хейні, 20 травня у Лас-Вегасі, США.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Відомо те, що платформа Megogo, яка раніше завжди показувала його поєдинки, вирішила не проводити цьогорічну трансляцію. Про це стало відомо завдяки їхній відповіді на один із коментарів під публікацією, пов'язаною з футболом, у соціальній мережі Instagram.

— Підкажіть, а бій Хейні-Ломаченко транслюватиметься? До бою трохи більше тих тижнів лишилося, на сайті немає трансляції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

— Медіасервіс MEGOGO не транслюватиме бій за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі між Василем Ломаченком та Девідом Хейні.

Ломаченко, скріншот: Instagram
Ломаченко, скріншот: Instagram

Грандіозне шоу пройде на арені MGM Grand Garden Arena з приблизним початком о 6:00 ранку за київським часом у неділю, 21 травня. І якщо більшість українців будуть згодні з цим рішенням медіа-сервісу через те, які вчинки робить Ломаченко до цього дня... то все одно знайдуться люди, які захочуть подивитися цей поєдинок і навіть готові заплатити за це гроші.

Нагадаємо, "На захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад із Ломаченко

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик підтримав Ломаченка у його боротьбі за московських попів: "Митрополит - наш стовп"

Знай.ua писав, божевільні баби УПЦ МП верещать, що ракети запускає Бог, а путін їх правитель