Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

І якщо нещодавно ми обговорювали чергове інтерв'ю чоловіка, яке він дав на просторах Youtube, обговоривши багато питань — "перевзування", реакцію на хейт, волонтерство, зустріч із Валерієм Залужним та Президентом України Володимиром Зеленським. То зараз Олександр, швидше за все, поставив жирну крапку на тому, який бік він обрав під час цієї повномасштабної війни. Хоча ще раніше зробив стільки всього, що сумнівів і зовсім не мало бути.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Справа в тому, що в мережі поширюється відео, де Олександр Усік перебуває на фронті, хоч і не на першій лінії.

Боксера зняв один із воїнів ЗСУ, поки той стріляє з міномета. А на одному зі знімків із РПГ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories
Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories

Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories
Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories

"І не зрозуміло, у кого більше щастя, у мужиків, що з чемпіоном зустрілися, або у чемпіона, що валить міною", "Я думаю цим пострілом, Усик поставив усі крапки", "Ще б із Ломаченком не тусувався, взагалі красень" , "Тепер черга Ломаченка, нехай доведе, що він патріот України", - пишуть користувачі у коментарях.

@ruslan_moktytskyi

♬ original sound - Руслан Мокрицький -

Нагадаємо, Олександр Усик зізнався, як Володимир Зеленський щодня "потіє": "Вже чекали люди"

Як повідомляв "Знай.uа", "На захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад із Ломаченком

Знай.uа писав, Олександра Усика підрізали на дорозі і вийшли розбиратися, не знаючи, хто за кермом: "Мені вже смішно..."