Девін Хейні – абсолютний чемпіон у легкій вазі з непереможним рекордом 29:0, серед яких 15 нокаутів.

Наразі 24-річний боксер під час інтерв'юзаявив, що Василь Ломаченко йому не суперник і що він більше не є найкращим боксером у легкій вазі Хейні також висловив думку, що Ломаченко є близьким до кінця своєї кар'єри і не хоче продавати з ним бій.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Українець Ломаченко - багаторазовий чемпіон світу, який отримав 2 поразки від Теофімо Лопеса і Орландо Салідо, але все ж таки залишається одним із найвідоміших і найуспішніших боксерів у своїй ваговій категорії... хоча вже зараз він може забути про увагу співвітчизників після всіх тих дій, які він здійснив від початку повномасштабної війни.

Хейні стверджує, що не бачить загрози для себе від жодного з діючих легковаг і зосереджується на власній кар'єрі. Він також зазначив, що є тим, хто створив структуру легкої ваги та зараз бос у цьому дивізіоні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Після цього 24-річний боксер заявив, що якщо хтось чогось хоче досягти у легкому дивізіоні, цій людині доведеться пройти через нього.

Поєдинок Девіна та Василя відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі. Орієнтовний початок бою – о 6:00 неділі, 21 травня, за київським часом.

Нагадаємо, Олександр Усік потрапив під обстріл на фронті і зарядив з міномета по окупантах: "Поставив усі крапки"

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні відмовляються показувати бій Ломаченка проти Хейні після захисту УПЦ МП: "Позиція"

Знай.ua писав, "на захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад з Ломаченко