Український боксер Василь Ломаченко розповів, як його змінила поразка від Теофімо Лопеса в інтерв'ю, опублікованому на Youtube.

Цей поєдинок, що відбувся у жовтні 2020 року, став найбільшим випробуванням для Ломаченка в останні роки його кар'єри.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Ця битва відбулася за титул чемпіона світу з легкої ваги. Внаслідок цього Василь Ломаченко програв, втративши всі свої пояси.

Однак він не розчарувався. На думку Ломаченка, який продовжує підтримувати російських попів у складі УПЦ МП, він одержав набагато більше, ніж втратив. Після поразки він став іншою людиною. Він зрозумів, що хотів підкорити весь світ, але це було неможливо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Що сталося в моєму житті? Я втратив три пояси, я програв битву з Лопесом. Але я виграв трохи набагато більше, ніж ці три пояси. Для мене це було дуже добре. Тепер я розумію це. Зараз я розпочав нове життя, як інша людина", - заявив Василь Ломаченко.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Його его було дуже великим, і він бачив лише свій успіх. Ломаченко зрозумів, що ця поразка допомогла йому бачити свої помилки та змінити своє життя.

Він сказав, що тепер він почав нове життя, як нова людина. Ломаченко змінився і став бачити світ з іншого боку. Він зрозумів, що кожна людина має свій час. Можливо, це була поразка, але він знайшов у ньому позитивні сторони.

Тепер Василь Ломаченко готовий до нових випробувань і з нетерпінням чекає на свої наступні бої. Один із них відбудеться вже зовсім скоро, 20 травня, проти Хейні. Однак в Україні його відмовляються показувати, швидше за все через те, яку позицію прийняв боксер під час повномасштабної війни.

Нагадаємо, "Він на шляху до кінця": суперник Ломаченко Девін Хейні "поховав" українця перед боєм

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік потрапив під обстріл на фронті і зарядив з міномета по окупантах: "Поставив усі крапки"

Знай.ua писав, в Україні відмовляються показувати бій Ломаченко проти Хейні після захисту УПЦ МП: "Позиція"