Менеджер українського боксера Василя Ломаченка Егіс Клімас у своєму інтерв'ю британським ЗМІ відповів на кілька цікавих питань.

Це торкнулося і того, що ж чекає на спортсмена в майбутньому, після поразки нині абсолютного чемпіона Девіна Хейні. Тим більше після поданої скарги на результат поєдинку.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Бій завершився перемогою американця одноголосним рішенням суддів. Клімас також розповів про можливість отримання реваншу та висловив свою думку щодо подальшої кар'єри Ломаченка.

— Я бачив, що недавно ви відправили скаргу. Наскільки реально те, що вони ухвалять вашу скаргу і змінять результат, чи дадуть вам реванш?

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

— Слухайте, жодна Комісія не може санкціонувати реваншу. Наша скарга може бути настільки великою, наскільки ми хочемо, але санкціонувати реванш Комісія не може.

Тому, за його словами, єдина "надія" виключно на Девіна Хейні, який має вийти та заявити, що він готовий до повторного поєдинку. Але сам Егіс Клімас не вірить у те, що це може статися. І все тому, що Хейні дуже боїться цього.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

— Якщо реванш не відбудеться, що буде далі для Ломаченка?

— Бачите, вагова категорія до 61,2 кг дуже велика. Василь прийшов сюди і навіть якщо він може боксувати у категорії до 59 кг, він не знизиться до неї.

Питання завершення кар'єри не стоїть. Українець готовий боротися з іншими талановитими боксерами у цій вазі.

Нагадаємо, Олександра Усика готують до бою до Дня Незалежності, але Тайсон Ф'юрі на ринг не вийде: "Треба пузатого нагодувати"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-зірка збірної України згадав, як Вусік стріляв із танка по окупантах: "Чий Крим?"

Знай.uа писав, Василь Ломаченко знайшов у боксері "труса", що виграв його, через реванш: "Він розуміє..."