Всіми відомий аргентинський футболіст Ліонель Мессі останні 2 роки грав у французькому клубі "ПСЖ", куди перейшов після тривалої кар'єри у "Барселоні".

Нещодавно він був вільним агентом, а вже зараз стало відомо, що він перейде в американський клуб "Інтер Майамі". Про це заявив сам Ліонель в інтерв'ю Mundo Deportivo и Sport.es.

Ліонель Мессі, скріншот: Megogo
Ліонель Мессі, скріншот: Megogo

За його словами, угода практично остаточно укладена на 100%. "Інтер Майамі" вже оголосив прихід Ліонеля Мессі, на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, як і обліковий запис МСЛ.

"Я дуже хотів повернутися до Барселони, був дуже схвильований цією можливістю. Але після того, що я пережив, і того відходу з Барси, я не хотів знову опинитися в тій самій ситуації: чекати, що станеться, і коли моє майбутнє в інших руках", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто зазначити, що "Інтер Майамі" — не найкращий американський клуб за підсумком 16 турів чемпіонату. Можна навіть заявити, що він найгірший на даний момент, оскільки має лише 15 очок і займає останнє місце. А ще, що для нас дуже важливо, там грає наш українець Сергій Кривцов, який перейшов туди після тривалої кар'єри в "Шахтарі".

Ліонель Мессі, фото: Instagram
Ліонель Мессі, фото: Instagram

Чому Ліонель перейшов саме до американського клубу – невідомо, адже "Барселона" намагалася повернути колишнього гравця. А ще бажання виявляв саудівський клуб "Аль-Хіляль" із контрактом у 400 мільйонів євро.

Нагадаємо, екс-зірка збірної України згадав, як Усік стріляв із танка по окупантах: "Чий Крим?"

Як повідомляв "Знай.ua", у "Шахтарі" потирають руки? Екс-футболіст гірників Тайсон хоче повернутися до колишньої команди

Знай.ua писав, пішов з життя легендарний футболіст, рекорд якого не можуть побити вже більше 50 років: Мессі та Роналду близько