Відомий український співак і колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес здивував своїх шанувальників новим фото. Виявляється, популярний виконавець, який зараз активно пише сольні пісні, вирішив оновити свої дані в ТЦК і СП, тому провів там 8 годин, сидячи в черзі.

Відповідну фотографію Володимир Дантес оприлюднив у розділі Stories на своїй сторінці в Instagram.

Володимир Дантес у ТЦК і СП

Нещодавно екскоханий Наді Дорофєєвої сходив до територіального центру комплектування і соціальної підтримки для того, щоб оновити свої дані та пройти лікарську комісію. Він оприлюднив фотографію і наголосив, що він витратив 8 годин, чекаючи на свою чергу.

Володимир Дантес біля будівлі ТЦК і СП. Фото: скриншот зі Stories в Instagram
Володимир Дантес біля будівлі ТЦК і СП. Фото: скриншот зі Stories в Instagram

Розповідь українського артиста одразу ж спровокувала масу обговорень з боку його фанатів. Він також показав фотографію, де можна побачити довідку з проходження військово-лікарської комісії. Дантес наголосив, що він проходив обстеження у такого ж лікаря, де раніше те ж саме робив молодий виконавець WELLBOY.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Резерв+ отримав важливе оновлення Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми
Показати ще

Наразі невідомо, які ж результати цієї процедури, адже Володимир Дантес жодного слова не написав про це. Через те, що він ніяк не коментує це, шанувальникам залишається лише здогадуватися.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Чи можуть мобілізувати Володимира Дантеса

Дехто вважає, що артиста визнали обмежено придатним, як це зробили із WELLBOY, через проблеми зі здоров’ям. В декого виникає думка, що співака можуть мобілізувати, адже він не може отримати бронь. Річ у тому, що Володимир Дантес не працює в жодній з категорій, які можуть отримати відстрочку від проходження служби.

Нагадаємо, що український співак Володимир Дантес презентував новий кліп.

Як повідомляли раніше, співак Володимир Дантес згадав неприємну історію зі своєю мамою.

Як писав "Знай" раніше, відомий артист Володимир Дантес зізнався, що ненавидить життя.